Demográfiai csúcs Budapesten

Hazánkban immár harmadik alkalommal rendezték meg a Demográfiai csúcstalálkozót, ahol a népesedésügy és családügy szakértői, döntéshozói és az ezzel foglalkozó civil szervezetek találkoztak.

Támogatni szeretne minket?

Védjük együtt a házasság és a család intézményét!  Segítse Ön is munkánkat! 

Miért fontos beszélni a gyermekvállalásról?

Ha vetünk egy pillantást az európai országok statisztikai jelentéseire, az adott ország népességének korbeli eloszlására, könnyen belátható, hogy katasztrófa fenyegeti a kontinenst. A rengeteg idősödő embert nem tudja eltartani a következő generáció és az ő gyermekeik. Már akiket engednek megszületni.

A három napos konferencián többek között az is elhangzott, hogy

“A túlnépesedést nem az okozza, hogy túl sok gyerek születik, hanem az, hogy sokkal tovább élnek az emberek, mint korábban.”

Ez a helyzet a világban, amit az életszínvonal-különbségek csökkentésével, a hosszú távon gondolkodó családbarát politikával és a keresztény értékek újbóli elterjesztésével lehet orvosolni.

A demográfiai csúcsról a Facebook oldalunkon osztottunk meg képeket és gondolatokat. Kövesse Ön is bejegyzéseinket!

További cikkek

Szobor az életért

Martin Hudacek alkotása, a "Meg nem született gyermek szobra" a világ minden táján segít a nőknek és családjuknak a múlt sebeinek feldolgozásában
Tovább

váratlan élet

Nem vagy egyedül. Nem vagy egyedül ezzel az érzéssel, nem vagy egyedül ebben a világban. Van kiút a mostani helyzetből, megtaláljuk együtt a megoldást a problémákra. Elindult egy pici élet, a gyermeked élete, rajtad múlik, hogy ki lesz belőle.
tovább

Támogatni szeretne minket?

Védjük együtt a házasság és a család intézményét!  Segítse Ön is munkánkat!